Dieren maken is ZOO leuk * Aflevering 3 * Aap.Noot.Mies

DIY Animal softies * Part 3 * Monkey business

Foto Patrick Pilz

We zijn terug uit vakantie! De tropische omgeving inspireerde ons tot deze derde aflevering in de reeks "Dieren maken is ZOO leuk", vol gratis patronen om zelf een knuffel in de vorm van een aap te haken, naaien of breien.

Wie wil haken, kan met volgende (Engelstalige) patronen aan de slag: Cheeky Little Monkey (Heart & Sew), Lucy the Monkey en Striped Funky Monkey (beiden yarnspirations.com). Uiteraard is er ook nog het haakpatroon van de fantastische blogster Polina Kuts. Een overzicht van de gebruikte Engelstalige afkortingen en hun betekenis vind je hier.

haakpatroon aap engels
Cheeky Little Monkey van Heart & Sew

haakpatroon aap engels
Lucy the Monkey van yarnspirations.com

haakpatroon aap engels
Striped Funky Monkey van yarnspirations.com

haakpatroon aap engels
Gehaakt aapje van Polina Kuts

Wie graag haakt, maar zich veiliger voelt met een patroon in het Nederlands, kan het haakpatroon voor een gestreept aapje van Stephanie van der Linden uitproberen.

haakpatroon aap nederlands
Gestreept aapje Stephanie van der Linden

De naaisters onder ons kunnen hun hart ophalen aan volgende patronen. Eerst hebben we het patroon Molly Monkey van Mmmcrafts met uitgebreide (Engelstalige) instructies. Het patroon Secret Notes Monkey van abeautifulmess.com met beperkte (Engelstalige) instructies is ook leuk: in het buikzakje van het aapje kun je een boodschap achterlaten voor je kind.

naaipatroon aap engels
Molly Monkey van Mmmcrafts

naaipatroon aap engels
Secret Notes Monkey van abeautifulmess.com

Wil je liever breien, neem dan zeker een kijkje op loveknitting.com. Deze website biedt gratis (Engelstalige) breipatronen aan voor de dieren van de Ark van Noah: een aap, een giraf, een zebra en een olifant.

gebreide aap engels
Gebreide aap van loveknitting.com

Ben je nu al benieuwd naar de volgende aflevering? Neem dan regelmatig een kijkje op mijn blog, of volg mijn blog met Bloglovin.

Wil je graag weten welke dieren aan bod kwamen in de vorige afleveringen, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-88025681-1