Dieren maken is ZOO leuk * Aflevering 2 * Van den vos Reynaerde

DIY Animal softies * Part 2 * Fox

Foto Nathan Anderson

De tweede aflevering in de reeks "Dieren maken is ZOO leuk" wil je inspireren tot het maken van een knuffel of een accessoire in de vorm van een vos. Alle patronen zijn gratis. Veel haakpatronen op het internet zijn in het Engels, een overzicht van de gebruikte afkortingen en hun betekenis vind je hier.

Wie graag haakt, zal onmiddellijk één van onderstaande knuffels willen maken. Het eerste patroon is afkomstig van amigurumi.today. Het tweede patroon is ontworpen door de Russische blogster Polina Kuts. Voor de geïnteresseerden: zij heeft op haar blog ook gratis haakpatronen voor het maken van een konijn, een beer, een wolf en een aap. Het derde (Nederlandstalige) patroon vind je op de website van La Maison Victor. Het vierde patroon werd ontworpen door Jillian Hewitt van Spin a Yarn Crochet.

Haakpatroon vos amigurumi.today
Haakpatroon vos amigurumi.today

Haakpatroon vos Polina Kuts
Haakpatroon vos Polina Kuts

Haakpatroon vos La Maison Victor
Haakpatroon vos La Maison Victor

Haakpatroon vos Spin a Yarn Crochet

Wil je liever een accessoire in de vorm van een vos haken? Dat kan. Het eerste patroon (yarnspirations) is voor een opbergmandje. Het tweede patroon (1dogwoof) is voor een gehaakte handtas.

Opbergmandje yarnspirations
Opbergmandje yarnspirations

Handtas vos 1dogwoof
Handtas vos 1dogwoof

Een ander leuk accessoire is een gehaakte of gebreide vossensjaal. Het eerste (Nederlandstalige) patroon is een haakpatroon, ontworpen door Bosliefje. Wil je liever een gebreide vossensjaal? Neem dan een kijkje op de website van La Maison Victor voor een (Nederlandstalig) breipatroon.

Gehaakte vossensjaal Bosliefje
Gehaakte vossensjaal Bosliefje

Gebreide vossensjaal La Maison Victor
Gebreide vossensjaal La Maison Victor

Wie meer brei-ervaring heeft, wil misschien de volgende uitdaging aangaan: een set van sokken, wanten en een muts van Drops Design (0 maanden tot 14 jaar). Opgelet, deze accessoires worden in het rond gebreid.

Vossenset DROPS Design

Wie graag achter de naaimachine kruipt, kan een knuffel (stitchedbycrystal) of een kussen (abeautifulmess) naaien.

Knuffel stitchedbycrystal
Knuffel stitchedbycrystal

Kussen abeautifulmess
Kussen abeautifulmess

Ben je nu al benieuwd naar de volgende aflevering? Neem dan regelmatig een kijkje op mijn blog, of volg mijn blog met Bloglovin.

Wil je graag weten welke dieren aan bod kwamen in de vorige afleveringen, klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-88025681-1