De zeven mooiste poppen uit de zak van Sinterklaas

May Santa Claus bring you one of these beautiful dolls

Wil je je dochter verrassen met een origineel cadeau van Sinterklaas? Geef ze dan een handgemaakte pop. Mijn oog viel dit jaar op onderstaande poppen.

Hieronder zie je een gehaakte pop van Anne-Claire Petit. Anne-Claire Petit is een textielontwerpster uit Breda. Haar poppen zijn onder meer verkrijgbaar bij de webshop De kleine Zebra.

Gehaakte pop Anne-Claire Petit
Gehaakte pop Anne-Claire Petit

De pop Rose, van het merk Rose in April is verkrijgbaar bij de webshop Mini en Mie. Rose in April is een merk dat in 2013 opgericht werd door een jonge moeder, Elodie. Tijdens haar zoektocht naar mooie spullen voor de kinderkamer besliste ze om haar werk op te geven en zelf haar eigen collectie uit de grond te stampen.

Lappenpop Rose in April
Lappenpop Rose in April

Het merk Miann & Co (voorheen La de dah kids) wordt verdeeld door de webshop Wolf en Wolkje. Miann & Co verkoopt ethisch verantwoorde kinderspullen.

Pop Miann & Co
Pop Miann & Co

Studio Escargot is een kleinschalig label dat super schattige knuffels en lappenpoppen maakt. Verkrijgbaar bij Wolf en Wolkje.

Knuffels Studio Escargot
Knuffels Studio Escargot

Sinterklaas wil dit jaar gerust een door mijn handen gemaakte Pippa-pop brengen. Ons huidig aanbod vind je in het atelier.

Handgemaakte stoffen pop Pippa03
Onze eigen Pippa03

Voor baby's brengt Sinterklaas ongetwijfeld onderstaande handgemaakte knuffel van het merk Main Sauvage. De gebreide knuffel wordt gemaakt uit 100% baby alpaca wol in een Fair Trade omgeving in Bolivia. Verkrijgbaar via Wolf en Wolkje.

Fair Trade knuffels Main Sauvage
Fair Trade knuffel Main Sauvage
En als ik één goede tip mag geven voor een stoer en verantwoord jongenscadeau, dan is het wel de houten robot genaamd Cubebot. Wij hebben er één in huis en mijn zoon van vijf heeft er al uren mee gespeeld. Het aantal keren dat hij de robot heeft in- en uitgeklapt is niet meer bij te houden. Het lijkt op het eerste zicht eenvoudig om de robot in een kubus te veranderen, en omgekeerd, maar schijn bedriegt. Wij hebben een Youtube filmpje moeten bekijken om de exacte techniek onder de knie te krijgen. Maar eens je weet hoe het werkt, is de Cubebot verslavend speelgoed, zowel voor kinderen als voor volwassen kinderen. De Cubebot is te verkrijgen bij Piet Moodshop.

Cubebot
Houten robot Cubebot

Bekijk zeker ook eens onderstaand filmpje!

1 opmerking:

  1. Mooie Poppen Katelijn! De Robot-kubus is ook èrg leuk, dat zou onze 11jarige dochter ook zeer waarderen :-)
    Groetjes!
    Jolie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
UA-88025681-1